Selecteer een pagina

Señorita Hairclinic

Welkom op onze site! 

Je bent op zoek naar een maatwerk haarwerk. Leuk dat je ons gevonden hebt! Wij nemen graag de tijd voor je. 

Over mij

Mijn naam is Rita Strijk in november 2003 is er bij mij de diagnose Alopecia Areata gesteld (pleksgewijze haarverlies) op de behaarde hoofdhuid. Al snel werd dit Alopecia universallis. (Totale haarverlies) over het gehele lichaam.

Vanaf dat moment maakte ik dan ook gebruik van een haarwerk. Hetgeen voor mij een hele aanvulling was, want ik raakt niet alleen mij mooie grote haardos kwijt, maar ook mijnzelf. En zo ongelukkig dat ik was, kon ik dat toen niet delen met lotgenoten want dat beruste toen der tijd op een taboe. 

Door de jaren heen heb ik bij verschillende instituten mijn haarwerk vandaan gehaald en kwam al snel tot de conclusie, dat ik soms met een haardos dwarrelde wat niet voelde als de mijne. Als mijn eigen ik vanuit die insteek ben ik mijn eigen haarwerken gaan vervaardigen, en kreeg ik beetje bij beetje mijn eigen identiteit weer terug. 

Na deze jarenlange lijdensweg mee te hebben gemaakt, en op het moment dat ik het op gaf, startte mijn haardos weer volledig terug te komen, om na enkele jaren weer terug te vallen in hetzelfde verhaal van A tot Z. om vervolgens weer door hetzelfde cyclus te gaan. Nu na 19 jaar heb ik mij berust in mijn lot, dit is wie ik ben en ik mag er zijn. 

Daarom is mijn persoonlijke doelstelling ook om mensen die door een ziekte of door andere omstandigheden gedeeltelijk of volledig hun haren zijn verloren en daardoor mentaal en soms ook fysiek beschadigd zijn en hierdoor onzeker zijn geworden weer hun zelfvertrouwen terug te geven.  

Ziektebeelden waar de diagnose Stressfactoren, Kanker, Alopecia alsook genetische aandoeningen is geconstateerd kunnen bij mij terecht met een verwijzing van hun behandelde arts. 

Als u een basis of aanvullende zorgverzekering heeft kunt u wellicht in aanmerking komen voor een volledige of gedeelte vergoeding, dit kan ik samen met u bekijken wij maken een u een passende behandelplan. Iedereen is immers uniek. 

 

Liefs…

Señorita…

Mijn diensten

Haarsoorten

Señorita is gespecialiseerd in Topkwaliteit onbehandeld Black & Europees Real hair.

Kwalitatief is onbehandeld haar het best haar die er is. Het is natuurlijk, valt en oogt natuurlijk en het is beweeglijk.

Wij werken met, Zuid- Amerikaans, Peruaans, Braziliaans, Afro, Europees, Aziatisch en Indiaas haar. Dit zodat een ieder zichzelf kan zijn en blijven.

Dit kan zijn stijl, krul of een slag in het haar, De haar kleuren en maten zijn bespreekbaar.

Wij leveren voornamelijk Lace caps, Maatwerk & Toupets. Allen voorzien van de verschillende bevestigingstechnieken.

Expertise / extra service

– Voor mensen die liever geen echt mensenhaar willen om verschillende reden, zijn er tal van opties te bespreken zoals bijvoorbeeld Fiber hair.

– Voor mensen die hun bestaande haarwerk willen laten wassen/ restaureren/ bijvullen/ aanvullen en of het bij knopen van de lace

– Voor mensen die een geheel zelfgemaakt haarwerk willen inclusief closure en trenzen.

Plan een afspraak

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Plan via de onderstaande knop een afspraak in en kom in contact!

Partners

Met de volgende bedrijven werk ik samen