Selecteer een pagina

Welkom op onze site!!

Je bent op zoek naar een maatwerk haarwerk. Leuk dat je ons gevonden hebt! Wij nemen graag de tijd voor je.

Zo gaan wij te werk

Intake

Als eerst plannen wij een intake dit kan op afsraak in de Clinic, in u vertrouwde omgeving thuis, het ziekenhuis of in een zorginstelling naargelang u persoonlijke situatie. Wij hebben dan een kennismaking gesprek dit is dan ook een vrijblijvend gesprek en verplicht u tot niets maar help u wel op weg om de oplossing te vinden die het beste bij u een u levensstijl past. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we wat in u situatie de meest geschikte haaroplossingen zijn, dit doen wij samen, daarom bieden wij ook een luisterend oor waarin u alle ruimte krijgt om u verhaal te doen en je vragen te stellen, juist omdat dit een grootte stap voor u is kan het zijn dat u dit nog even wilt laten bezinken en er thuis nog rustig over wilt nadenken.

Tweede gesprek

In ons tweede gesprek kunt u de haarwerken passen en uitproberen dit kan zowel in de Clinic of bij u op locatie. Wij nemen alle tijd voor u zodat u rustig kan passen, voelen en om vragen te stellen. 
  • Bent u tevreden met u uitgekozen haarwerk dan kunnen wij deze voor u ter plekke installeren, en heeft u meteen een mooie volle bos haar.

Chemokuur – Cold Cap

Moet u een Chemokuur ondergaan en wilt u zich alvast oriënteren dit omdat u niet weet hoe de chemo uit gaat pakken, dan kunt u kosteloos een haarwerk “in optie” nemen dit kan tot maximaal zes weken. 

  • Ook kunnen wij binnen 48 uur leveren.
  • Nazorg – Na 2 tot 3 weken is er de mogelijkheid om een afspraak te maken om het haarwerk te wassen zonodig te restylen en of aanpassingen te doen.

“Wij begrijpen dat dit een grote stap voor u kan zijn. Daarom vind u bij ons allereerst een luisterend oor en krijg u in het intakegesprek alle ruimte om u verhaal te doen en vragen te stellen. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend, het verplicht u tot niets maar helpt u wel op weg om de oplossing te vinden die het beste bij u en je leefstijl past”

En daar begeleiden wij u graag bij..

Liefs Señorita

Boek hier een telefonische afspraak in.